Dag 1 en 2

Jaja, hier is ie dan, ons eerste reisverhaal!

Allereerst: Pap, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Zijn mijn smsjes aangekomen? Ik weet niet of jullie al iets terug gestuurd hebben, we hebben in ieder geval niks ontvangen. Zal wel aan het Thaise netwerk liggen.

Fijne verjaardag nog!

Ok, dan nu onze avonturen tot nu toe. Per dag, want ik vertrouw het internet nog niet helemaal hier.

Zondag 2 september

De eerste minuten vakantie verliepen al gelijk leuk, ik piepte bij de douane in  Dusseldorf, dus dat werd schoenen uittrekken en zelfs mijn voeten zonder schoenen werden gescand. Ook mijn rugzak was niet goed, die moest de douanemeneer uitgebreid bekijken. Bij onze snoepzak keek hij even bedenkelijk, maar uiteindelijk mocht ik alles gewoon meenemen.

We konden helaas niet bij het raampje zitten, maar naast Erik zat gelukkig niemand dus had ie wel wat meer ruimte. De vlucht op zich was wel ok, beetje geslapen en om 10.50 uur lokale tijd landden we stipt optijd in Bangkok.

We zijn met de shuttlebus naar het centrum gegaan en hebben daar een hostel gezocht. Voor een tientje per nacht hadden wij een prima kamer (weliswaar met een hard bed, maar wat wil je voor het geld he) met airco en eigen badkamertje. Wel grappig, je mag in veel Thaise huizen en ook in dit guesthouse niet je schoenen aan binnen, even wennen.

Aangezien het nog vroeg in de middag was en we wel wat brak waren hebben we de middag doorgebracht op Kao San Road, de backpackerstraat van Bangkok. Enorm druk met veel lichtreclame, tuk tuks, taxi's, straatverkopers en eetstalletjes. Wel grappig! Na een lekkere pad thai zijn we toch op tijd ons bed ingekropen.  

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer