Dag 4

Vanmorgen zijn we na een ontbijtje van yoghurt, muesli en vers fruit op z'n Thais (home made yoghurt ziet er zeer apart uit en de muesli leek meer op stukjes ongekookte noodle, maar het was wel lekker!) weer uitgecheckt om verder te reizen. Op straat hielden we een taxi aan (of eigenlijk hielden twee taxi's en een tuk tuk ons aan). Weer stevig onderhandeld over de prijs en daar gingen we. Eenmaal in de taxi zou meneer ons wel even tickets laten kopen in de stad. Vriendelijk doch duidelijk (vooral dat laatste :) ) maakte ik hem duidelijk dat als ie dat zou doen dat we dan niet zouden betalen en toen heeft ie ons keurig via de kortste route voor de afgesproken prijs afgezet op het busstation. Daar werden we direct bestormd door een horde mannen die kaartjes voor ons zou regelen maar die hebben we mooi zelf bij het loket gehaald en toen konden we de bus naar Kanchanaburi in. Tussen de Thai. Grappig, we hadden een bus-stewardes die drinken uitdeelde. Wat een service voor een busrit van 2 uur voor 2 euro p.p.

We zijn nu dus in Kanchanaburi, bekend van de Bridge over de Kwai. We zijn door een saawlaw ofzoiets (pick up omgebouwd tot taxi) afgezet bij het door ons gekozen hostel waar we de middag lekker rustig op de ligstoelen op het veldje hebben doorgebracht. Morgen willen we naar het museum over de oorlog, de militaire begraafplaats en natuurlijk de brug zelf (die echter al na 20 maanden nadat ie af was is opgeblazen dus die eigenlijk niet meer de echte is). Ben erg benieuwd. Volgens mij zijn jullie nu wel weer even op de hoogte van onze verhalen dus ik brei er een einde aan.

Dikke kus en tot de volgende mail,

Erik en Anne

Reacties 1

Ieke 06-09-2007 10:52

Hallo Anne en Erik! Wat leuk al die verhalen, klinkt erg spannend, he! Geniet er lekker van Groetjes Ieke

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer