Dag 6

Dan nu even over vandaag. Vandaag zijn we naar het Erawan NP geweest, en naar de Erawan waterval in het bijzonder. In een minivan gingen we naar het park vanwaar we zelf naar de waterval konden lopen. De waterval bestaat uit zeven verdiepingen, en het was er echt super mooi! Mooi blauw water, jungle eromheen, wauwie (foto's volgen). We waren er lekker vroeg, we waren zelfs de eerste groep! Dat was echt super, de hele weg omhoog hadden we het park zo'n beetje voor onszelf. Na een anderhalf uur lopen waren we boven en daar hebben we met ons groepje lekker een duik in het water onder de waterval genomen, heerlijk water! En weer super mooi daar. Alleen een nadeel, de vissen (varierend van 5 tot 25 cm) knabbelen aan je tenen!!! Dat werd op den duur wel irritant maar was ook wel weer grappig. Gelukkig bleef het bij onze tenen en is er geen de zwembroek van Erik ingezwommen :P

Toen we ongeveer een half uurtje in ons privebadje hadden liggen poedelen kwam er een luidruchtige groep duitsers aan en hebben we snel onze spullen gepakt. Het was duidelijk dat de busladingen nu gearriveerd waren, het werd enorm druk. Samen met een aardig Engels meisje zijn we het stuk weer naar beneden gelopen. En wat en boel mensen kwamen we tegen! Van die dikke Nederlanders en Duitsers die het beter gewoon bij hun airco bus konden houden maar zo nodig actief moesten zijn. Na de wandeling naar beneden hebben we een lekkere pad thai gehaald en met stokjes opgegeten. Is nog wel even wennen. Maar, zoals de Engelse zei, wel gezond want zo moet je wel langzaam eten!

's Middags zijn we met een boemeltreintje terug gereden, dit was helemaal een gekkenhuis, er zat een bus van de Jong Intravakanties bij, van die brallerige NL-ers met dikke camera's die zo'n beetje uit de trein hingen voor een plaatje. Errug leuk maar nie heus.

Daarna werden we nog even gedropt bij de Bridge over de Kwai en nu zijn we weer terug bij ons hostelletje. Net lekker gegeten (niet meer zo heet als gister, haha).

Morgen nemen we twee lokale bussen en een boemeltrein naar onze volgende bestemming, Pak Chong bij het Kao Yai NP. Wordt een hele reisdag dus.

We houden jullie op de hoogte!

xx Anne en Erik

Ps, voor wie het leuk vind, je kunt je hier aanmelden voor onze mailinglist, dan krijg je een mailtje als we iets geplaatst hebben!

Ps 2: Bedankt voor jullie berichtjes op het forum! En Koen, de tempel komt eraan!

Reacties 1

Ieke 08-09-2007 11:19

Hallo hallo! Sterke verhalen, he! Ik lees ze graag! Was ik daar ook maar ;-) Binnenkort zitten Bert en ik in het buurland Indonesië. Liefs van Ieke

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer