Eerste foto's

Hoi trouwe lezers (haha)

Op dit moment druk bezig met het uploaden van de foto's, wat gaat dat hier langzaam. Nu al 30 minuten bezig en al 3!!! foto's online staan. Dus ik ga nog even bekijken wat de beste manier is om zo snel mogelijk de foto's op de site te krijgen. Uiteraard proberen we dat bij te houden tijdens ons tripje.

Mocht je een email willen ontvangen zodra er een nieuw verhaal is geplaatst kan dat door op "mailinglist" te klikken en daar je email adres in te vullen. De rest van de informatie krijg je dan per email :)

Vandaag zijn we naar The Kanchanaburi War Cemetery  en naar de The Bridge Over The River Kwae geweest, beide op loop afstand van het hostel. Wel kom je er dan drijfnat aan omdat het zo warm is en moeten we regelmatig even de schaduw opzoeken om wat te drinken en uit te rusten. Ach tijd zat want het is toch vakantie. Morgen zullen we weer opnieuw de Bridge over the River Kwae zien want we gaan een toer doen naar een National park om watervallen te bekijken waar ook de brug weer opnieuw bij zat. Dan kunnen we nog een goed bekijken of dat het er nog hetzelfde uit ziet :)

Verder is er hier weinig spannends gebeurd maar we houden jullie op de hoogte. Mochten jullie smsjes gestuurd hebben dan hebben we deze niet ontvangen uit de reacties in het gastenboek lezen we in ieder geval dat ze wel aankomen! Dat is in ieder geval prettig om te weten!

Overmorgen reizen we weer verder. Dus we schrijven vast wel weer over een paar dagen!

Anne en Erik

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer