Het wachten is begonnen

Zo, we zijn weer aangekomen in jakarta dezelfde plek waar we vier weken geleden geland zijn. Iedereen die we gesproken hebben over jakarta zei dat het niet het bezoeken waard was. Dat klopt! Zelfs heesch heeft meer toeristische bezienswaardigheden (het fontein, bomenpark , de weg naar vinkel), dan jakarta. Dus maar goed dat we er niet te lang zijn.

Het was gisteren nog wel even spannend of we überhaupt van Bali naar hier zouden komen. Aangezien het vliegveld en de manier van inchecken meer leek op iets middeleeuws. Alles ging via papiertjes, stickertjes en kruisjes en het duurde enorm lang. Het was dus afwachten of de assistent inchecken alles goed gedaan had.

Na het inchecken werd het nog spannender, aangezien we op de tijd dat we aan boord van het vliegtuig moesten gaan we de enige op de vlucht leken. Vlak voor vertrek kwamen we een indoneschisch meisje tegen dat op dezelfde vlucht zat maar ook geen idee had waar we aan boord moesten. Terug door de douane gegaan, allerlei mensen nagevraagd die allemaal tegenstrijdige informatie gaven, maar uiteindelijk iemand gevonden die ons kon vertellen dat de vlucht vertraging had. Gelukkig we konden nog mee!

Nu zitten we nog in het hotel en vliegen we over een uurtje of 15 richting nederland. Wat we met die tijd gaan doen weten we nog niet, waarschijnlijk uitzitten tot we vertrekken.

Onze vluchtnummers zijn Ek 359 en ek 055 op emirates.com kun je zien of we op tijd aankomen.

Groetjes en tot snel weer in nederland.

Reacties 2

Erik 04-11-2011 04:57

Ik heb nog een paar foto's in het Bali album gezet.

Ieke 04-11-2011 10:50

Hee wereldreizigers!
Dat klinkt wel zéér ouderwets op het vliegveld! Ik wens jullie een goede vlucht. Er zal toch vast nog wel iets leuks te zien zijn in Jakarta...? Maar ik kom er nu ook even niet meer op. Jullie foto's zijn trouwens echt héél leuk! Laten we snel naar jullie aankomst afspreken, ik ben heel benieuwd naar jullie verdere verhalen en foto's! Rust lekker uit!
xx Ieke

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer