Krokodillen!

Hola,

Even een kort verhaaltje want we zijn eigenlijk al een tijdje aan het internetten om wat praktische zaken te regelen. Allereerst, we hebben hier weinig gemerkt van de aardbeving in Guatemala, alleen dus een redelijk lichte beving hier gisteren. Dat was wel bizar, we hadden nog nooit een aardbeving meegemaakt! Vreemde ervaring dat de grond helemaal trilt en de gebouwen op en neer dansen. Maar verder hier dus geen schade of wat dan ook, een lichte beving. In Guatemala gaan we er ook weinig van merken, het is in een gebied waar wij niet komen. 

Vandaag zijn we naar de kloof geweest. Erg indrukwekkend, een hele diepe kloof met wanden tot 1000 meter hoog zelfs. We gingen er op een bootje door en hebben op de heenweg de kloof en allerlei vogels bekeken, zoals pelikanen en grote witte vogels. Op de terugweg hebben we krokodillen gezien! Die lagen helemaal stil op de oever, heel indrukwekkend om te zien. Verder vandaag ons vervoer naar Guatemala geregeld, met een busje naar Antigua. Daar komen we morgenavond aan, we hebben al een hotelletje in het centrum gereserveerd omdat het een vrij lange rit is (12 uur ongeveer). 

Als het goed is hebben we daar weer internet, dan plaatsen we weer een verhaal en wat foto's! Alles is in elk geval goed met ons. Tot vanuit Guatemala!

Liefs Erik en Anne

Reacties 1

oma 10-11-2012 18:54

dag lieverds

Jullie hebben wel niet veel gemerkt van de beving maarhet was best erg er zijn ook dode gevallen.
Gelukkig hebben jullie er niets van gemerkt.
Weer een mooi verhaal geniet maar lekker verder
kus oma

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer