Playa del Regen

Hola! 

Hier weer een berichtje van ons na dag 1 in Playa del Carmen. We vreesden er al voor en ja hoor, vanmorgen was het zwaar bewolkt hier. Na het ontbijt toch op pad gegaan om te kijken wat er hier de komende dagen te doen is, en toen begon het ook nog te regenen. En best hard ook! Erg balen, de eerste regen van onze vakantie! 

We zijn dan ook maar begonnen met het uitzoeken van onze plannen voor de laatste vakantiedagen. Zo hebben we voor morgen twee duiken geboekt. We vertrekken morgenochtend met de boot en hopen mooie dingen te gaan zien onder water. De verdere plannen liggen nog niet vast, die liggen ook aan het weer. 

Vanmiddag werd het gelukkig droog en zijn we de hoofdstraat door geslenterd, één aaneenschakeling van souvenirwinkels en eettentjes. Eind van de middag zijn we via het strand helemaal terug gelopen, tot het stuk waar de resorts beginnen. Het is een mooi strand met wit zand en blauwe zee. Het haalt het niet bij Tulum (= veel rustiger en relaxter) maar zeker een leuke plek.

IMG_3635.JPGWe hebben net afgesloten met een drankje op het strand, voetjes in het zand. Inmiddels is de lucht voor een groot deel open getrokken, hopelijk blijft het zo! Het zou heerlijk zijn als we morgenmiddag na het duiken op het strand kunnen neerploffen. 

Verder dus eigenlijk niet zoveel te melden. We hebben nog wat foto's geplaatst van het snorkelen en van vandaag. Morgen meer over onze duiken!

IMG_3634.JPG

xx Erik en Anne

Reacties 2

Heleen 21-11-2012 10:44

Ha,

Ziet er weer mooi uit allemaal!
Alleen snorkelen met die haai zou ik niet zo zien zitten...
Hoop dat jullie toch nog een paar dagen mooi weer hebben, hoewel de shock van de kou hier dan wel erg groot gaat zijn.

Lief

Eefje 21-11-2012 20:34

Hey vakantiegangers!

Leuk on die plekken terug te zien waar wij ook zo kort geleden nog waren! Ga zeker een keer naar chez celine www.chezceline.com.mx voor een lekker ontbijt. Daar ontbeten wij elke dag, super lekker! Hopen dat het weer toch nog mee gaat vallen, Bij ons leek het op internet steeds slecht maar was het toch super mooi, wie weet!

Kus!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer