Relaxen aan de kust

Hoi allemaal,

Hoe is het met jullie? Hier alles nog goed hoor!! we zijn nu voor de derde dag in Essaouira en we hebben nog niet veel meer gedaan dan een beetje rondhangen in dit leuke plaatsje. Het was eerst een portugese handelspost, maar nu is het een relaxed plaatsje geworden waar je lekker uit kunt rusten. wel een beetje toeristisch, maar ja, nog net niet te erg. Overdag zie je in de medina vooral toeristen rondlopen, maar savonds is het echt het terrein van de locals die er hun boodschappen doen. Erg leuk is de haven, waar de dagelijkse visvangst wordt aangeboden en de netten worden uitgeplozen, leuk om die bedrijvigheid te bekijken. Gisteren hebben we op het stand gelegen. Dat was wat minder, het waaide echt enorm hard waardoor we werden gezandstraald!!! Dat was dus niet zo n goed idee, vanmiddag gaan we dan maar op een ligbedje voor de toeristen liggen. Owja, en bikinibeach kennen ze hier niet echt, het strand ligt vol vrouwen maar ze zwemmen niet, we hebben al hun kleding aan en zitten vooral te kijken naar wat er gebeurt. Echt relaxed zonnen is het dus niet, dan wordt je nogal aangekeken. Dus wat dat betreft hoeven jullie niet jaloers te zijn, erg bruin zijn we nog niet!

Morgen gaan we weer verder richting de mooiste watervallen van marokko, hopelijk zijn ze mooier dan die opgedroogde waterval waar we laatst waren! Jullie zullen het voorlopig dus weer met dit berichtje moeten doen, volgende week weer meer nieuws.

Dikke kus en we sturen jullie wat mooi weer,

Groetjes Erik en Anne!

Ps Erik heeft fotos op de site gezet, kijken maar!

Reacties 2

Koen 21-07-2008 14:01

Hey Anne en Erik,

Het bevalt goed allemaal zo te lezen! Veel plezier en geniet er van.

Ieke 25-07-2008 13:03

Hoi Anne en Erik, toch maar even met een boterhammetje voor de pc (lunchpauze)... voordat ik weer weg moet wil ik jullie verhalen allemaal gelezen hebben! Ik krijg echt zin in een verre vakantie. Heerlijke verhalen! Geniet er lekker van. Nu even foto's bekijken... ik ben benieuwd, ik twijfel er niet aan dat ze mooi zijn ;-)
Kus van Ieke

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer