Op weg naar Rio Dulce

Weer even snel een verhaal voor we weer in de bus stappen richting Rio Dulce. Gisteren hebben we de Pacaya vulkaan beklommen. Anderhalf uur ploeteren om van de voet van de vulkaan naar mooie uitzichtpunten  op de vulkaan te wandelen. De vulkaan is nog best actief. In 2010 is de Pacaya vulkaan voor het laatst uitgebarsten. Kort daarna kon je ook echte lava stromen zien. Nu twee jaar later zijn deze (helaas) niet meer te zien, maar het maakte de vulkaan niet minder indrukwekkend.  We kunnen het weten, want we hebben er inmiddels al aardig wat gezien (Nieuw Zeeland, Indonesië en IJsland natuurlijk).

De rest van de dag hebben we rustig aan gedaan en weer wat dingen geregeld voor het vervolg van onze reis. Zo meteen stappen we op de bus naar Rio Dulce (via een overstap in Guatemala City) om daar een mooie rivier te bekijken. We hebben een hotelletje geboekt aan dat direct aan de rivier ligt en zijn erg benieuwd hoe het daar is.

Verder hebben we eigenlijk weinig nieuws. Gisteren hebben we nog wel een heel aantal foto’s geupload, dus kijk even in het fotoalbum voor wat leuke kiekjes. Het is helaas niet meer gelukt om ook de vulkaan foto’s te uploaden. 

Nu gaan we snel onze spullen inpakken en we plaatsen binnenkort wel weer wat.

Groetjes,

Erik en Anne 

Reacties 4

Ieke 12-11-2012 18:12

wow prachtige foto's & verhalen! jullie zijn echt goed in vakantie vieren ga zo door! er staat vast nog heel veel moois op jullie te wachten.

Irène 12-11-2012 21:44

Mooie foto's, mooie kleuren!!

kus uit Heesch

Johan 13-11-2012 08:20

Ha reizigers,
Dit is weer een erg mooie reis voor jullie met veel leuke extra's. Geniet er nog van, je bent pas halverwege!

Johan

oma 13-11-2012 13:17

dag schatjes
WAt een mooie reis weer.
Nu even over hoe het hier is het gaat best goed met me. Afgelopen donderdag waren Heleen en Harm bij me ,zondag papa mama,morgen ga ik met twee vriendinnen op stap,zaterdag heel de dag bridgen, zondag Eefje enKoen dus met oma gaat het goed
dikke kus oma

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer