We zijn klaar voor vertrek, maar is Arke dat ook?

Eindelijk op vakantie! Tenminste als het allemaal een beetje meezit. Maar laten we bij het begin beginnen. De spullen zijn weer gepakt, alle belangrijke dingen afgerond en  kunnen dus hopelijk snel genieten van een voorspoedige reis naar Mexico, Guatemala en Belize.

We zeggen voorspoedig want net voordat we wilde vertrekken kregen we een telefoontje van Arke dat onze vlucht naar Cancun niet zal vertrekken om 7:30 ‘s morgens maar om 16:00uur ‘s middags. Flink balen want nu komen we ook veel later aan. Meteen aan het regelen geslagen om onze directe shuttlebus op een andere tijd te laten aankomen, het hotel gemaild dat we op een andere tijd dan verwacht zullen aankomen en de shuttle naar schiphol ook gecanceld.

Onderweg kregen we een sms van Eefje dat ons Arke toestel waarschijnlijk nog in Cancun staat, vanwege technische problemen. Daar zitten 283 toeristen al meer dan 50 uur(!)  te wachten op hun terugvlucht. Arke heeft technici ingevlogen naar Cancun om het toestel te repareren, maar het kan dus best zijn dat dit langer dan verwacht gaat duren. Dit zou betekenen dat onze vlucht nog later gaat vertrekken (tenzij er een ander vliegtuig ingezet gaat worden). Er is weinig informatie dus we zullen even moeten kijken hoe dit gaat verlopen.

Gelukkig zitten we nu al in een hotel vlakbij Schiphol, met de laptop het internet af te speuren naar het laatste nieuws. Morgen om 12:00 moeten we hier weer weg, en zullen we eens gaan kijken hoever Arke is met het fixen van het vliegtuig of het regelen van een nieuwe.

We houden jullie op de hoogte,

Anne en Erik

Reacties 2

sieneke 26-10-2012 21:41

Nou da's flink balen, zou het kunnen dat ik daar vandaag iets over op de radio heb gehoord? Hopenlijk gaan jullie morgen vertrekken en is dit het begin van een hele leuke vakantie.
Groetjes

Heleen 26-10-2012 21:41

Ha,

Wat balen zeg! Ik hoop echt dat het goed komt.
Als we nog wat kunnen doen of opzoeken ofzo dan laat maar weten.

Liefs Harm en Heleen

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer