Zon, zee en strand!

Even snel een berichtje om te laten weten dat we er nog steeds zijn! Op dit moment zitten we in Sanur, een kustplaats op Bali. We zijn vandaag aangekomen nadat we eerder een paar dagen in Lovina en Ubud zijn verbleven.

Aangezien het internet niet altijd overal top is of je er speciaal voor op pad moet (en we soms liever vakantie vieren dan verhalen typen :P)  is het aantal verhalen wat minder dan voorheen.

We maken het in ieder geval nog steeds goed en we zullen proberen wat foto’s op het weblog te zetten zodat jullie daar in ieder geval in mee kunnen genieten.

Vandaag hebben we een aantal tempels rondom Ubud bekeken, er zat een aantal mooie bij. Daarna door onze chauffeur voor de dag afgezet bij het hotel in Sanur. We hebben vanmiddag het eerste terrasje op het strand al uitgeprobeerd, niet verkeerd! Net toch nog even een ander hotel voor  de komende dagen uitgezocht. Waar we nu zitten was op zich prima, maar we hebben er nu een gevonden die én goedkoper is, én een zwembad heeft! Daar gaan we dus morgen naartoe voor de komende 5 nachten.

Morgen gaan we een relaxte dag op het strand houden, voor de komende dagen willen we nog een fietstour doen, duiken en snorkelen. We zijn in ieder geval heel benieuwd naar Sanur en de laatste dagen van onze vakantie!

Groetjes Anne en Erik

Reacties 2

Johan 28-10-2011 15:46

Ha reizigers,

Goed weer wat van jullie te horen. Lekker nog een week voor de boeg. Geniet er nog van. Hier is ook alles OK (het kraantje lekt niet meer!!!!)
Groeten,

Johan

Ieke 28-10-2011 17:42

Geniet lekker verder.... : )

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer